Untitled Document

   

          

Home ATV  Links  |  T- Shirts & Hats  |  Racer Package  | Racing Sites   |  Graphic Kits  |  Stickers   |  Contact Us
Click Here to Advertise with us

 


Go Back   Quadzone Forums > Quads > Polaris
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-18-2010, 06:45 PM
jarridchildress jarridchildress is offline
Junior Member
** Beginner Class **
 
Join Date: Feb 2005
Location: brownsville,ky
Posts: 37
Default 700 sportsman

got 2003 700 sportsman and starts and runs fine after it gets warm it dies. checked spark and has none. replaced cdi/coil pack and still the samething. does anyone have a clue.
__________________
SPONSORS:FLY, IMS, POWERMADD, FLEX BARS,SPIDER GRIPS,?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Click Here if you would like to advertise with us

Un-sportsman like conduct will not be tolerated from members or guests
Your membership to this web site can be revoked due to any conduct that
is deemed to be pornographic, racist, sexist, libelous, abusive, harassing or threatening to
another person or another group by the admins of this web site, Thank You for your Understanding

 


Powered by vBulletin Version 3.6.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This page is owned and managed by Quadzone, Inc.